Jdi na obsah Jdi na menu
 


Clash of Zones (CoZ)

CoZ je jedna z nejdůležitějších věcí ve hře. Jde o denní mise, kdy se snažíte nasbírat co nejvíce bodů v denních misích a tím otevřít až 9 beden s odměnami. V plnění úkolů Vám velmi pomůže výzkum "Zone Commemoration" - více viz sekce výzkum.

Dále zmíním, často se kryjí body do CoZ s hodinovými úkoly. Je tedy dobré splnit hodinovku, pak počkat na další a pokračovat v plnění CoZ až potom. Získáte více odměn. Naplánujte si to, aktivujte 100% ticket před koncem hodiny, a splňte na jeden ticket 2 hodinové výzvy. 

 

 

Pondělí - Těžba surovin

Každé pondělí je cílem natěžit pomocí APC suroviny. Nejlépe se na plnění úkolů hodí těžit železo nebo olej. 

Doporučení je poslat APC na těžbu nedělní odpoledne tak, aby měly naplánovaný návrat cca 1-2 hodiny po vašem plánovaném pondělním probuzení. Body se totiž přičítají v momentě, kdy se APC začne vracet zpět z těžby.

V pondělí po probuzení aktivujete z inventáře modrou kartičku "100% Clash of Zones Score" a zavoláte APC domů. Tím si zdvojnásobíte získané body. Po návratu pošlete znovu APC na těžbu a přivolání zopakujete ve večerních hodinách. Tím byste měli dosáhnout nejvyššího skóre. 

Úterý - Upgrade budov

Úterky máte body za stavění budov. Body dostanete v momentu, když je budova dostavěna. Proto budovy které se staví více dní začněte stavět tak, aby končily v úterý. 

Před dostavěním aktivujte z inventáře modrou kartičku "100% Clash of Zones Score" a použijte speedy na dostavění co nejvíce budov. 

Každá budova dává jiný počet bodů - záleží to na tom o kolik vzroste Power (je vidět v detailech budovy). screenshot_20200926-135907_last-sheltersurvival.jpg

Například zde je to při upgradu z 21lvl na 22lvl 52888-45060 = 7828 bodů

Středa - Výzkum

Středa patří výzkumu. Opět plánujte vícedenní výzkumy na dokončení ve středu a předtím aktivujte z inventáře modrou kartičku "100% Clash of Zones Score". Poté udělejte pomocí speedů co nejvíce výzkumů. Pořadí výzkumů viz Výzkum

Čtvrtek - Hrdinové

Ve čtvrtek musíte vylepšovat hrdiny. Body získáváte za rekrutování a vylepšování hrdinů. V prvních měsících dávejte vše do hrdinů, které potřebujete. Později, až budete mít trochu více wisdom medajlí, se vám může hodit malý trik - video od našeho R5 Bartlika vydá za tisíce slov

Pátek - Armáda

V pátek je den, kdy se vyrábí armáda. V hourly challenge jsou body za vytrénování vojska, nebo utracení speedů. Již ve čtvrtek si nechejte vyrobit všechny druhy vojska, ať v pátek ráno jen aktivujete ticket a bez utracení speedů budete mít první várku vojáků hotovou. Body se přičítají ve chvíli vyzvednutí vojska z výrobny.

Sobota - Kill

V sobotu musíte bojovat v nepřátelském státu. Video od našeho R5 Bartlika vydá za tisíce slov

Neděláte kill a čekáte na lepší hrdiny, pak čekáte na parts atd. atd? Udělal jsem krátké video s farmou lvl 18 a bez použitelných hrdinů, jak dělat aspoň nějaké bedny. Vyplatí se to!

 

Doporučený postup tedy je:
 -najít si cíle a označit si je do bookmarks - čím více tím lépe. Vybírejte si cíle na které máte šanci. Sílu orientačně poznáte podle množství killů - čím více, tím je base silnější. Pokud je v poušti  a hoří, můžete si troufnout i na výrazně silnějšího hráče. Pravděpodobně je offline a obranu má zdecimovanou od jiných útoků.

- zapnout tickety na bonus do útoku, obrany a CoZ. 

-portnout se k prvnímu cíli, poslat útok, ihned se přepnout na druhý cíl, portnout se k němu, doplnit APC a poslat útok, ihned k třetímu cíl, doplnit APC, poslat útok atd. atd. Po posledním útoku se portněte na náhodné místo v poušti, projděte si reporty z útoků a kde jste získali nejvíce killů, tak se portněte znovu k němu a útok opakujte.

-nakonec až budete spokejeni, tak se ukliďte v nepřátelském státu na náhodné místo do pouště a počkejte než budete moci zapnout štít. Nebo, je li to možné, tak se vraťte do našeho státu utečte do edenu.

Neděle - Volný výběr

Na neděli si dopředu volíte, jaký úkol chcete. Pro začínající hráče doporučuji těžbu, protože je nejjednodušeji splnitelná a nejenže nestojí suroviny, ale dokonce si je natěžíte :-)

Nezapomeňte si dopředu (nejpozději v sobotu) zvolit co chcete plnit přes tlačítko

tempfileforshare_20201105-101949.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář