Jdi na obsah Jdi na menu
 


Parts

Parts - díly na APC - k čemu?

Díly na APC zlepšují jejich vlastnosti a to rychlost jízdy, rychlost těžby a bonusy k boji. Dodají Vašemu APC potřebné vlastnosti. I sebelepší hrdinové jsou poloviční bez správných parts.

 

Jaké vyrábět?

Zezačátku asi všichni vyrábí parts na těžbu - Trailblazer a následují díly na phantom, které zvyšují bojové schopnosti aut. Na obrázku níže vidíte, že bonusy u plné sady všech 6ti dílů phantom jsou obrovské.

parts.png

Já jsem tuto cestu také absolvoval, ale pokud budete hrát s několika farmami, pak stojí za zvážení trailblazer přeskočit a vyrábět rovnou phantom. Díly na těžbu pak můžete dělat na farmách...

Jak vyrábět?

Díly se vyrábí v budově parts factory. 

parts.png

Musíte prvně vyrobit dostatečné množství materiálu a ten zkombinovat na zlaté materiály potřebné k výrobě zlatých dílů. Horší kvalitu nevyrábějte a počkejte si na zlaté.

dil.png

Zde příklad výroby zlatého dílů na Phantom (Central control) - Prvně bylo potřeba vyrobit 4 kusy zlatého materiálu (každý díl chce jiné materiály). Každý materiál se vyrábí několik hodin a proto je to celé dost časově náročné.  Dále je k výrobě nutné mít dostatečný počet energy cores (modré kostky)

 

Jak to urychlit?

Rychlost výroba materiálu se dá ovlivnit

  • upgradem budovy parts factory
  • výzkumem "Parts production" - konkrétně výzkum "Basic Processing"
  • speedováním výroby materiálu za diamanty. Nejlépe v hodinovkách na any-speed. Splnění jedné hodinovky vyjde cca na 23000 diamantů, ale urychlí Vás to o několik týdnů... Názorně ve videu:

 

Další díly

Ve hře jsou vyrábět díly na:
Trailblazer - zrychlují a zlepšují těžbu

Phantom - Podporují bojové vlastnosti aut

Ranger - Podporují bojové vlastnosti střelců

Dreadnought - Podporují bojové vlastnosti bojovníků

Baneblade - podporují bojové vlastnosti všech jednotek. Toto je speciální kategorie. Je to téměř podmínka k používaní mixovaných sestav (např. bojovníci se střelci v jednom APC). Výroba se odlišuje, kdy se pro Baneblade nevyrábí materiály, ale musíte zkombinovat 4 zlaté díly z phantomu, rangeru a dreadnoughtu, přidat k tomu 96 000 oranžových kostek super energy cores (vysoce nedostatkové zboží) a vyrobíte si jeden díl BB. Vzhledem k náročnosti je to až třešnička na dortu a prvně si vyrobte kompletní sady na phantom, ranger a dreadnought, než se budete zaobírat BB.