Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oblivion

Oblivion je hodinová bitva s jinou aliancí.
Jde o boj proti nepříteli a vyhrává ten kdo má na konci více bodů. Body jsou za:
-držení budov
-těžbu
-držení území (pomocí věží)
-zabíjení nepřátel
-dopravu klíče 

Abyste se do oblivionu mohli přepnout, musíte mít doma všechny APC a mít prázdné nemocnice. Poté otevřete oblivion a dáte "enter battlefield". 

Vaše hlavní úkoly:
-pomáhat pomocí APC k rychlejší stavbě, případně obraně věží. Věže budeme stavět prioritně ke stredu mapy, ale i po křídlech (když uvidíte rozestavěnou věž, pošlete tam apc)
-těžit, abychom měli dostatek materialů na stavbu věží (hlavně ze startu všechny apc poslete těžit)
-zabírat budovy (na mapě je vidět zda je neobsazená, naše, nebo nepřítele) 

Zahájení stavby věží a dopravu klíče mají na starosti hráči R4 a R5.

Teleportů je omezený počet proto je potřeba jimi šetřit. Přednostně využijí porty silní hráči. Slabší hráči zůstaňte více vzadu za první linií. Body se získávají i ničením armády, takže je pravděpodobné, že budou útočit přednostně na vás.
 
I když nemáme převahu v síle, je nutné využít všechny hráče, brát všechny nechráněné budovy, těžit na všech těžbách a stavět hodně věží.

Mapa

obrazek1.png

Na mapě můžete vidět různé budovy. Budovy, které nejsou obsazené, mají bílou barvu. Obsazené budovy mají barvu podle aliance, která je obsadila.

Věže

obrazek3.png

Hráči R4 a R4 dávají stavět věže, čímž rozšiřují území. Posílejte do nich APC s volbou Build, abyste stavbu urychlili.

Krátery(těžby)

poznamka-2021-02-10-140954.png

Pokud je těžba neobsazená, pošlete tam své APC, abyste natěžili materiál. Můžete i napadat těžby obsazené nepřátelskou aliancí, abyste jim zabránili těžit.

Space center

obrazek5.png

Tato budova generuje každých 15 minut klíč, který chceme odvézt. Nejsilnější APC všech hráčů se tedy pokusí klíč dovézt, s mezizastávkami v budovách Relay. Tam může soupeř APC napadat, aby se klíč vrátil do Space center. Pokud se podaří klíč dovézt, získá aliance velké množství bodů.

Ostatní budovy

Ostatní budovy generují body alianci, která je má v držení. Proto napadáme budovy co drží soupeř a bráníme ty co máme v držení my.