Jdi na obsah Jdi na menu
 


DD - DoomsDay

Kromě normálního hraní se pravidelně střídají 2 eventy, které poskytují hře nový rozměr. Jde o DD - Total War a DD - New Eden. Obě tyto události mají společné body speciality, které si zvedáte plněním úkolů a zabíráním políček se surovinami. Tyto body můžete použít na zvednutí imunity, posílení armády a další věci. Body speciality se přenáší dále a nemažou se. To znamená, že každý další DD jste díky tomu silnější a vyplatí se každý event hrát až do konce.

V obou případech stavíte DD budovy, které poskytují bonusy k imunitě (abyste mohli zabírat vyšší lvl políček), armádě a zrychlují zpracování nasbíraných surovin. Tyto suroviny získáte zabíráním polí s co největším lvl. To znamená koloběh, postavit budovy, zabírat políčka, zpracovávat suroviny, upgradovat budovy a tím získat vyšší imunitu, opustit políčka s nízkým lvl a zabírat vyšší lvl a tak stále dokola.

V případě Total War hra probíhá v našem státě a později i ve státech nepřátelských aliancí, zatímco Eden probíhá na speciální mapě a navzájem si do svých domovských státu nelezeme.

Kromě zabírání políček, což je stejné pro obě události je Total War o pravidelných bojích s jinými aliancemi, co se snaží zničit naše alianční centra u nás ve státě 156 a my jejich v jejich státě. Eden je o zabírání mostů, bran a měst, na které musí útočit celý cech (aliance v edenu) v jednu domluvenou chvíli a později může dojít na boje s jinými cechy o tyto objekty.

Proč DD hrát? Protože odměny jsou veliké a hlavně co se týče ticketů na S a X hrdiny, čímž vám hodně pomůžou v tom získat dobré sestavy hrdinů. 

Detaily v jednotlivých článcích níže.

 

Příspěvky

15. 2. 2022

CSh - Rocket Team

/ Rubrika: DD - DoomsDay

Tento článek pojednává o raketovém týmu, který dostává kriticky důležité úkoly během DD válek.

 
Celý příspěvek

9. 2. 2021

EDEN

/ Rubrika: DD - DoomsDay

Videonávody na Eden od našich hráčů

 
Celý příspěvek

25. 1. 2021

DD - Total War

/ Rubrika: DD - DoomsDay

DD (DoomsDay) Total War, je akce, kdy aliance soupeří s jinými aliancemi z jiných států.

Každá aliance postaví své alianční centra (AC), které se snaží ubránit. Zároveň se snaží zničit AC vybraného soupeře. Válka neprobíhá neustále, ale např. 3krát týdně v Úterý, čtvrtek a Neděli v 11:00. Vždy se v tuto hodinu vybere soupeř a poté se snaží aliance navzájem zničit cizí AC a své ubránit. Za ničení AC a budov získává aliance body. Kdo má na konci války (cca 2h) více bodů, vyhrál. 

 
Celý příspěvek